2011 m. balandžio 7 d., ketvirtadienis

Skrebukas ,,Laiko ratas,,

Šis skrebukas apie mano tėvų sodyboje esantį molinį ūkinį pastatą.
Kuris laikui bėgant virto senovinių rakandų muziejumi.



 Su šiuo darbeliu dalyvausiu užduočių tinklaraščio
     Once Upon A...Sketch konkurse.
       

       Skreukas atliktas pagal šią schemą:
          

30 komentarų:

  1. Oho. Ohoho... Net žodžių pritrūkau. Nuostabus darbas. Kiekviena detalė, kiekvienas akcentas. Super. Esu sužavėta. Sėkmės konkurse! Tiesa sakant, manau, kad šis darbelis vienas iš būsimų konkurso favoritų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabu!!! visada lieku pritrenkta tavo skrebukais :O :o
    Žaviuosi sugebėjimu gaminti meno kūrinius be jokių spec. priemonių...tam būtina turėti meno gyslęlę.
    Ypač patiko popieriaus subadymas, t.y. įdubimas...rodos kad skrebinta ant molinės plokštės ar plytos....labai realiai atrodo, ir bandysiu prisiminti šią techniką kada skrebinsiu Jordanijos Petros nuotraukas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. WOW Loretta! I am absolutely speechless..This is simply amazing and the detailed work is superb! I cant believe how well you matched that photo to the papers ..gosh! I love this...well done! Thank you so much for playing along at Once Upon A...Sketch!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nuostabiai nuostabu! Kad ir kaip :) bet tikiu kad tavo darbas turetu paiimti aisbergo virsune,kitaip net neznau kaip turi atrodyti kuryba...Gaila aisku kad esi neiskalbinga kaip ir as :))) bet as taisausis, tad linkiu ir tau daugiau aprasymo pazerti mums/ toms kam stalciai atsidaro isvydus tavo darbus :)
    Dekoju uz irodyma,kad vaizduote yra be kraste, tereikia nebijoti igyvendinti.
    S E K M E S!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Eina sau!!! Cia gal pusvalandzio reiktu viska isnagrinet!!! Ziurejau ziurejau ir negaliu atsiziuret... tikrai padirbejai is peties!!! Einu toliau ziuret, o tai dar nesusigaudau kaip ten kas... cia tikrai reik turet taleta taip padaryt!!! Didziausios sekms konkurse!!!

    AtsakytiPanaikinti
  6. prisidedu prie visų pagyrimų. linkiu sėkmės konkurse :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na va, gerai sako: kas ieško, tas randa. Ilgai ieškojusi radau, kaip tau palikt komentarą :)
    Išsižiojau, kai pamačiau šį fantastiško grožio skrebuką. Likau apstulbinta ir pritrenkta. Viskas ba galo skoninga, išbaigta ir taip kruopščiai atlikta. Esi tikrai labai talentinga, laikau už tave kumščius ir linkiu, kad būtum šio konkurso laimėtoja, nes man asmeniškai gražesnis darbelis vargu ar įsivaizduojamas :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nuostabus! Trūksta žodžių šiam grožiui apibūdinti, belieka tik žiūrėti ir džiaugtis ;-) Pagrindo popierius kaip tikras molis. Super super super!!! Ir sėkmes konkurse ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Gorgeous layout! Love your take on the sketch! Thank you! ~Gerry~

    AtsakytiPanaikinti
  10. Loreta, tu kai jau parodai tai parodai. superinis skrebukas, labai labai patiko. Nuostabiai perteikta tema. Galejai dar nuotrauka imest siaip prie visko, kas ten tam muziejuj, labai smalsu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Quelle belle page !! je suis sous le charme.
    Félicitations

    AtsakytiPanaikinti
  12. Stoju i eile tu, kuriom stalcius atsidare... nu labai labai labai gerai viskas cia atrodo. Meno kurinys, ne kitaip. Turi laimeti. Ir bet kokiu atveju metu skrebuka i savo favoritu krepseli :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. LABAI,LABAI ,AČIŪ UŽ ŠILTUS KOMENTARUS.

    Jeigu mano seneliai paskaitytų tokius išradingus,meniškus, atsiliepimus apie savo molinį tvartuką,nepatikėtų savo akimis:)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Thank you for participating. Love how you matched everything so beautifully. Well done!!

    AtsakytiPanaikinti
  15. Nuostabus!!! Fantastikas!!! Labai labai labai kurybiskas!!! Isradingas!!!

    AtsakytiPanaikinti
  16. Loreta, skrebukas įsimintinas, jaukus ir puikiai atskleidžia pagrindinę mintį. Malonumas žiūrėti :))) Ir atrodo matau savo mažą mažą dovanėlę? :}}}
    Tai dar maloniau :DDDD
    Sėkmės konkurse ;)

    AtsakytiPanaikinti
  17. Lawrute, Aurelija, ačiū:)

    Thank you for your comment.

    AtsakytiPanaikinti
  18. Hello Loreta and thank you for stopping on my little blog. I love your work, this is very inventive ! Congratulations ! And good luck with the challenge.
    Catherine

    AtsakytiPanaikinti
  19. WOW!! Totally Gorgeous LO and Amazing take on the sketch and journalling!! Absolutely love your page!!! Wonderful to have you join us at Once Upon...
    Lou xx

    AtsakytiPanaikinti
  20. Compliments, your layout is very beautiful! Thank for play with us

    AtsakytiPanaikinti
  21. stunning absolutely stunning ....you have created a striking page here so much beautiful detail and passion ... hugz x

    AtsakytiPanaikinti
  22. Ejau per konkurso darbus ir isijunginejau patraukusius aki net neziuredama kieno jis, ir pataikiau cia :) Tikrai isp[udingas darbas, issiskiriantis, zavintis detalemis, super!

    AtsakytiPanaikinti
  23. Sveikinimai su tuo, kad darbelis pubilkuojamas kaip vienas geriausiu!!!!! Tikiu labai nedaug truko iki laimejimo!! Tu to 100% verta!!! Sveikinimai!!!

    AtsakytiPanaikinti
  24. Very nice layout! The photo matched your layout perfectly!

    AtsakytiPanaikinti